Maatschappij van Welstand

Begrijpend Leven is in 2022 verkozen tot één van de winnaars van de jubileumsubsidie bij het jubeljaar van 200 jaar Maatschappij van Welstand.

Ter gelegenheid van dit jubeljaar wil Maatschappij van Welstand met extra jubileumsubsidies een stimulans geven aan veelbelovende projecten met een vitaliserend, innovatief en duurzaam karakter. De toekenningen zijn op 12 oktober bekend gemaakt tijdens het relatie-event in het Spoorwegmuseum waarin de betekenis van filantropie en de rol van de charitatieve sector in onze maatschappij centraal stonden.

“De combinatie tussen project in de praktijk met een lokale inbedding en actie  -onderzoek is goed doordacht en geeft ook meer mogelijkheden om te leren van de ervaringen en deze breed te delen in kerkelijk Nederland. Het hieraan gekoppelde promotieonderzoek geeft dit project een stevige basis.”

Jury Jubileumsubsidie Maatschappij van Welstand

Maatschappij van Welstand zal Begrijpend Leven langjarig ondersteunen met haar kennis, netwerk en financiën.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Nieuwsbrief

Podcast

Luister onderweg, tijdens het klussen, sporten of koken naar actuele vragen en gesprekken rondom millennials, kerk en de Bijbel. Zo blijf je op de hoogte van onze zoektocht en ontdekkingen!

Podcast

Stel je vraag!

Contact & vragen

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo Maatschappij van Welstand
Logo Unie-ABC
Met dank aan...

Samen leren lezen

© BegrijpendLeven.net - Een initiatief van Unie-ABC en het Baptisten Seminarium. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen, gekopieeërd of gepubliceerd in enige vorm.